Jak dojít přes drobná potěšení k velkým věcem?

Dali jsme hlavy dohromady a sepsali pro vás již čtvrtý e-book. Tentokrát na téma Jak správně na každodenní malé rituály. Takové rituály jsou součástí nás všech a našeho každodenního života. Vycházejí přímo z našeho nitra a zároveň utváří naše hodnoty. A co je tedy cílem nového e-booku? Dojít přes drobná potěšení k velkým věcem.

Každý nový den je jako nový začátek a je jen na vás, jak s ním naložíte. Když víte, že vás čeká stresující den, zaměřte se na vaše rituály, které vás zklidní a nabijí potřebnou energií. Může to být ranní rozcvička, káva, kterou si v klidu vypijete nebo procházka do práce…

Velmi často se může stát, že máte pocit, že nic nestíháte, dny jsou hektické, utíkají a vy občas pocítíte, že jste ztracení. Nadechněte se. Zastavte se. Zklidněte svou mysl. Vědomě pozorujte věci kolem sebe. Není to zas tak těžké. A nikdo přece nechce, aby mu život proklouzl mezi prsty. A proto jsme sepsali tento e-book. Malé radosti dokážou velké věci. Naslouchejte své intuici, je to váš nejlepší přítel. Naučte se propojit vědomou pozornost s vaším běžným dnem a skrze rituály se udržujte v příjemném naladění. Díky tomu zvládnete i náročný den. Radujte se z maličkostí. A to i ve chvílích, kdy si myslíte, že nemáte žádný důvod se radovat. Máte. Každý nový den je důvodem k radosti.

Vaše minirituály vás navedou k tomu, jak chcete žít. Věnujte čas a vaši pozornost tomu, co vás baví a naplňuje. To je seberozvoj. Pravidelné návyky vám pomohou žít život s radostí a automaticky pak budete více otevření pozitivním myšlenkám. Zaměřte se na vědomou pozornost, ta vás naučí nacházet příležitosti kolem sebe, a ne je pouze uměle vytvářet.  Vědomá pozornost pomáhá měnit náš život. Co myslíte? Stáhněte si náš nový e-book Jak správně na každodenní malé rituály a dejte nám vědět, jak se vám líbil a zda vás inspiroval k velkým věcem.