Seznamte se s Marinou, zakladatelkou Školy plnění přání

V posledních letech přibývá velké množství vědeckých studií, které dokazují, že každý člověk drží svůj osud ve svých vlastních rukách. Stačí se „jen“ naučit, jak do svého života přivolat to, po čem toužíme nejvíc. Ve ŠKOLE PLNĚNÍ PŘÁNÍ vás toto přesně naučí – jak si správně přát. Pod vedením zkušených lektorů a zakladatelky Mariny Martinů, zjistíte, že váš přístup a myšlení je klíčem k vašemu vlastnímu štěstí a úspěchu.

A právě Marina se rozpovídala o tom, jak a hlavně proč, bychom si měli svá přání plnit.

Ve Škole plnění přání vedete kurz Jak změnit přání v realitu. Co konkrétně si odnášejí lidé z vašeho kurzu?

Na svém kurzu představují efektivní systém, jak si správně přát, aby se naše přání staly skutečností. My jsme schopni vytvořit ve svém životě cokoli, co si přejeme a můj kurz je souhrn afirmací, tedy krátkých inspirujících tvrzení, vizualizací, tedy vytváření žádoucích objektů nebo událostí, a dalších speciálních cvičení. Podstatné je, že když změníme myšlenky na ty pravé, potom naše myšlení změní nás, naše okolí, naše vztahy a přivolá k nám do života žádoucí blaho.

Jak je to možné?
Musíme se uvědomit, že náš život se skládá z tvrzení, které do slova tvoří náš život. Například, kdysi jsem já sama sobě tvrdila, že zvládnu jakékoli překážky ve svém životě. Cítila jsem si při tom hrdě, a jak mi to jde, ale právě tímto tvrzením jsem si do života neustále přivolávala další a další překážky. Jakmile jsem si to uvědomila, překážky postupně vymizely.

Na svém kurzu tedy klienty naučíte, jak správně naformulovat své vlastní přání?
Z mého kurzu lidé odchází s jasným algoritmem – jak správně si přát, a to krok za krokem. Mnohokrát jsem zaznamenala, že změna začíná již na první lekci. Klientům vysvětluji, jak správně naskočit na cestu, díky které „myšlenka – čin – realita“ nastartuje člověka, aby aktivně přemýšlel o svém životě a o tom, co se mu děje a proč se to děje.

Pochopením podobných souvislostí se mění chování nejen jeho, ale i lidí kolem. Přikladu z mé praxi je nekonečně mnoho, třeba – manžel poprvé za dvacet let udělal pro rodinu snídani a palačinky. Další příklady jsou, že se člověku do života sama od sebe dostane nabídka na zajímavou práci, někdo nabídnul finanční pomoc v nouzi nebo někdo například potkal v tramvaji ženu, která mu naprosto rozumí, a tak dál…

 Jste zakladatelkou projektu Škola plnění přání. Co vás vedlo k založení Školy a co se v ní lidé naučí?

Polovinu svého života jsem kopírovala osud svých rodičů, kteří byli chudí, žili bez lásky a byli nešťastní. Ve svých fantaziích jsem si představovala úplně jiný život, hodně po něm toužila, ale nedařilo se mi ho změnit. Vzala jsem si podobného muže, jako byl můj otec, a skoro jako přes kopírák žila život svojí maminky. Moje hledání cesty, jak mám svůj osud změnit, bylo dlouhé. Pomáhali mi v tom lidé, knihy a různé náhodné semináře, které ke mně přicházely a ukazovaly mi odpovědi na moje otázky.

Řeknete o této své cestě, prosím, víc?
Před dvaceti lety jedna moje kamarádka, v době, když jsem byla doopravdy v koncích, mi půjčila jednu knížku s tím, že prý „mi může pomoci“. Až po půl roce, po jejím přečtení, jsem se vydala na svou novou cestu s mým novým JÁ. Jako první se mi splnil sen o práci v realitách, kde ke mně dorazili i očekávané příjmy. Po dvou letech jsem založila i vlastní realitní kancelář, kde jsem učila svoje makléře, jak prodávat nemovitosti pomocí mojí metody plnění přání. Podařilo se mi koupit byt, splnila jsem sen dětství a založila jsem vlastní kapelu, potkala jsem muže svých snu… Popsat všechna moje splněná přání nejde, ten seznam je dlouhý. Dnes žiji v manželství, kde vzájemná láska jen vzrůstá, žiji v blahobytu, hodně cestují, jak jsem se kdy si přála a dělám to, co mě naplňuje a co jsem si před lety právě vysnila – založila jsem Školu plnění přání a učím druhé, jak správně přát a pomáhám měnit jejich osud.

Chci, aby se lidé naučili být vlastníky svého osudu, aby se naučili sami ho měnit, a to ve zkráceném životním intervalu, než to bylo u mě. V naší škole mají vše na jednom místě. Odpovědi mohou získat buď pomocí našich akademií anebo i na jednotlivých kurzech. Předáváme lidem vědomosti a životní zkušenosti. Chci, aby byli lidé šťastní a chci jim v tom pomáhat.

Pro koho je tedy váš kurz Jak změnit přání v realitu určen?
Můj kurz je pro každého člověka od osmnácti let, který chce změnit svůj osud. Čím dřív vstoupíme na cestu změn, tím dříve budeme žít životem podle našich představ, žít životem, v jakém se budou plnit naše přání.

Lidé si nyní mohou zdarma na stránkách www.skolaplneniprani.cz stáhnout e-book Jak si správně přát? Co se v něm lidé dozvědí?
Ano, tento e-book je součástí mého kurzu a je pro všechny, kteří chtějí změnu ve svém životě. Těmito deseti body jsem se snažila zachytit hlavní body svého kurzu a jak se naučit správně si přát. Tyto pravidla nejsou moc složité, ale budou potřebovat určité úsilí, trpělivost a čas. Hodně lidí se vzdává svých cílů, které má již téměř na dosah, pak pracují na dalších, znovu nevydrží a zase to vzdají. A tak za celý svůj život nakonec nedosáhnou úspěchu v ničem. Proto doporučuji nejdříve dotáhnout splnění jednoho přání do zdárného konce, pak teprve druhého, třetího a tak dál.

Na kurzu samozřejmě víc dopodrobna probíráme každý z těch deseti bodů, které jsou sepsané v e-booku. Kurz také obsahuje i speciální krátké fyzické cvičení, díky kterému naše tělo získá potřebnou energii k plnění přání.

 S ostatními lektory připravujete také Akademie, které jsou vždy zaměřené na témata, jako je například zdraví, láska nebo hojnost. Jak přesně akademie vypadají a jak se liší od jednotlivých kurzů?

Jednotlivé akademie jsou workshopy zaměřené na různá témata, která jsou obohacená komplexnějšími znalostmi. Na našich akademiích se účastníci dozvědí o provázanosti jednotlivých informací na dané téma ve zkrácené a jednoduché formě, která je pochopitelná pro každého. Hlavně budou získané znalosti ihned používat ve svém běžném životě.“

Můžete nám nějakou akademii ve zkratce popsat?
Například na akademii „Jak vnést zdraví do života“ se lidé dozvědí o základních aspektech péče o zdraví, o novinkách z oboru medicíny a neurovědy. Pochopí, jak je důležité v rámci zdraví pečovat o mikrobiotu, jaký vliv na celkový zdravotní stav má epigenetika atd. Dozví se, jak se zdravím souvisí naše myšlenky, a jak jen pouhým tvrzením se můžou zbavit i určitých zdravotních zátěží nebo zlozvyků. Z akademie si odnesou svůj vlastní čakrový náramek. Jeho nošením dokáží minerální kameny provokovat vlastní organismus k léčebné aktivitě.

 

O Marině

Marina je vzděláním učitelka a pochází z Kazachstánu. V Čechách žije přes dvacet let, má dvě dospělé děti, je vdaná. Ve své praxi si prošla mnoha směry a studii přes zasvěcení do léčebných energií jako jsou Reiki, Shambala, Chi kung, Shaktipat a navštěvovala i kurzy Tarotu, Run, astrologie a numerologie. Nyní studuje šestým rokem Univerzitu Nové doby „Mandala“ pana M. Calábka. Sama vede individuální konzultace, na nichž pomáhá lidem v řešení různých životních situací. Je zakladatelkou „Školy plnění přání“, v níž vede kurz „Jak změnit přání v realitu“. Ona sama je živoucím příkladem toho, že přání se plní a své znalosti předává dalším lidem, aby mohli žít svůj život naplno a šťastní.

 

Autor textu:

Tereza Říhová