Proč je nyní správný čas na rozvoj vlastního já?

Co vlastně znamená, když se řekne rozvoj vlastního já? Pro každého to bude znamenat zcela odlišné věci. Pro někoho je to denní rutina, pro někoho naopak něco, co nepovažuje v životě za důležité. Co vám ale rozvoj vlastní osobnosti přinese?

 

„Jediná investice, která nikdy neztratí na své ceně, je investice do rozvoje Vaší osobnosti – protože z té budete těžit a kapitalizovat na ní mnoho let poté, co ji uděláte…“ *

 

Ve Škole plnění přání věříme, že to, jací jsme, nás ovlivňuje ve všech aspektech našeho života. Tedy v našem osobním životě, v pracovním, v milostném, rodinném atd. Celý náš život je jedna dlouhá cesta, na které se učíme, objevujeme, vytváříme své vlastní reality a nesmíme na sebe během té cesty zapomenout. Občas se můžeme cítit ztracení, ale vždy bychom se měli snažit najít opět tu správnou cestu a investovat čas do sebe samotných. Protože touto investicí nikdy nic nezkazíme!

Rozvoj osobnosti znamená rozvoj našich znalostí, myšlenek, získávání nových informací, dovedností i úhlů pohledu a moudrosti. Když na sobě budete pracovat, snadněji pak dosáhnete svých cílů, které se během života různě vyvíjejí. Seberozvoj je pro nás prostředek pohnout se z místa, získat nové nápady a vize. Je to i sebeláska, starost o sebe ale i o naše přátele, rodinu, kamarády a jednoduše chuť nestát na jednom místě. Vaše cíle jsou vaše přání, na to nikdy nezapomínejte!

A právě po náročném období, které máme za sebou, je potřeba se opět zastavit a vrátit k sobě samým. Začněte znovu dělat věci, které Vás činí šťastnými. Udělejte si malou radost KAŽDÝ DEN. Hýčkejte sebe i svou mysl! A proč rovnou nezkusit i něco nového?

Se Školou plnění přání můžete rozvíjet své vlastní já na kreativních workshopech malování mandal nebo krasopisu. Můžete rozvíjet své znalosti ohledně zdraví, vyrobit si svůj originální minerální náramek, můžete se také naučit, jak správně meditovat nebo JAK SI SPRÁVNĚ PŘÁT. ** A hlavně můžete zjistit, jak do života přivést HOJNOST, LÁSKU nebo ZDRAVÍ*** na Akademiích, které proběhnou během tohoto léta! 🌼

 

Těšíme se na Vás!

 

 

 

 

Autor: Tereza Říhová

*Zdroj z https://www.zivotbezhranic.cz/rozvoj-osobnosti/#axzz6RadJxTAN

** https://www.skolaplneniprani.cz/vsechny-kurzy/
*** https://www.skolaplneniprani.cz/vsechny-kurzy/akademie/