Máme nové online kurzy!

Celý podzim jsme se aktivně ve Škole plnění přání věnovali natáčení našich nových online kurzů a konečně vám můžeme představit první dva, které si nyní můžete koupit na našich webových stránkách v sekci online kurzy. Musíme se vám přiznat, že to pro nás byla zcela nová disciplína a náš seberozvoj dostal další rozměr. Jsme rádi, že jsme to jako tým zvládli a přinášíme vám to nejlepší! Jsme nadšení z výsledku a už se těšíme na další online kurzy, které brzy představíme. Doufáme, že nadšení budete hlavně vy!

 

Online kurz Jak změnit přání v realitu

Kurz vedený zakladatelkou a lektorkou Školy plnění přání Marinou, vám odhalí, jak se stát vlastníkem svého osudu a začít si plnit své sny a přání. Každý z nás může být šťastný, úspěšný, to nám můžete věřit. Občas se však můžeme cítit opuštění nebo bez lásky. To je taky dobře. Je to totiž příležitost ke změně, obratu k lepšímu. Tento kurz vám ukáže metody, jak uvolnit tvůrčí sílu a začít žít podle našich vlastních představ a snů. Správné nastavení mysli, afirmace a vizualizace – to jsou klíčová slova tohoto kurzu. To vše nám pomůže zhmotnit naše přání. Kurz je sestaven tak, aby vás seznámil s afirmacemi a se základními informacemi, významem slov, jak nás ovlivňují a proč se stává, že se naše přání neplní. Jak myšlenky ovlivňují naše současné bytí? Jak moc jsme ovlivnění výchovou našich rodičů a naším okolím? Marina vám během kurzu představí základní metody, jak naše negativní myšlenky změnit na ty pozitivní. A věřte nám, že to jen vy jste tvůrcem svého vlastního osudu a držíte ho ve svých rukách. Udělejte proto změnu ve svém životě. Je to jen o vašem rozhodnutí, protože kam jde pozornost, tam jde i energie a to se projevuje v realitě.

 

Online kurz Aromaterapeutická lékárnička

Lektorka Katka vám během kurzu ukáže, jak si namíchat svůj vlastní olejíček! Ale vůbec se nebojte, že je kurz online! Katka s vámi projde krok za krokem základy aromaterapie, jak aromaterapii využívat v praxi a předá vám spoustu rad a triků. Získáte základní představu o aromaterapii, abyste byli schopní používat ji správně ve svém životě a měla pro vás skutečný účinek. Co se dozvíte? Jaké jsou účinky vybraných esenciálních olejů? Jak vybrat tu správnou vůni a jaké jsou základní kombinace a k čemu slouží. Kurz Aromaterapeutická lékárnička vás provede základními otázkami a pokud se budete chtít dozvědět více, určitě se můžete zúčastnit i workshopů Praktická aromaterapie, které budou probíhat také standardně u nás ve Škole plnění přání. Nechte vstoupit vůni do vašeho života a buďte šťastní!

Více se o online kurzech dozvíte ZDE.

Těšíme se na vaše zážitky a převádění nabytých znalostí do praxe. Nezapomeňte, že jsme tu vždy pro vás a rádi vás provedeme jakýmkoliv úskalím, na které během své praxe narazíte.