Den otevřených dveří ve Škole plnění přání

Se školou plnění přání se můžete letos těšit na širokou nabídku kurzů zaměřených na rozvoj kreativity, zdraví těla a osobní rozvoj. 

Letošní školní rok jsme se rozhodli zahájit Dnem otevřených dveří, při kterém budete mít nejen možnost nakouknout do prostředí, ve kterém budou kurzy vedeny, ale setkáte se s lektory a uvidíte, jak jednotlivé workshopy vypadají.

V následujících řádcích vám přiblížíme, co můžete ode Dne otevřených dveří ve Škole plnění přání vlastně čekat. V 15:00 začneme a proběhne povídání o naší škole. Zjistíte, co je naším cílem a co vám návštěvy kurzů mohou přinést. Postupně se přesuneme k představení jednotlivých workshopů a jejich lektorů. O co konkrétně půjde?

Závislosti a archetypy

První  z kurzů, na které se můžete během podzimu zapsat, Vás naučí rozpoznat svůj archetyp řeckého boha. Archetypy bohů působí na každého z nás a v zásadě jde o charakteristiku osobnosti, její dynamiky a způsoby jednání. Pod vedením Ondřeje Calábka se budete schopni zorientovat v jednotlivých archetypech, rozpoznat je nejen v sobě, ale také v ostatních. Tato znalost vám pomůže pochopit motivy chování lidí ve Vašem okolí a pomůže změnit způsob vnímání komplikovaných životních situací.

Tarot 

Tarot je velmi oblíbeným způsobem, jakým lze přiblížit současnou situaci a její předpokládaný vývoj . Ačkoliv je původ samotných tarotových karet neznámý a verze o něm se liší, u nás se můžete seznámit se základy jejich výkladu a symbolikou jednotlivých karet. Kurzem v deseti dvouhodinových lekcích Vás provede Jan Kroča. Tento zkušený lektor Vás provede vším důležitým, včetně významných kombinací karet a způsobů jak je vykládat pro různé životní situace. Budete také umět správně pokládat otázky a sami si výklady osvojíte během praktických příkladů spojených s teorií.

Jak na bolesti hlavy a krční páteře

Určitě jste to už někdy zažili. Ráno vstanete, jako jakýkoliv jiný den, ale záhy vás ochromí bolest, která znepříjemní běžné denní činnosti. Bolest krční páteře a hlavy je často přisuzována dlouhodobému působení stresu, ale může se také  jednat o skřípnutý nerv. Ať tak či onak, po absolvování kurzu budete schopni pomocí jednoduchých praktik bolesti zmírnit či úplně odbourat. Zároveň se jim naučíte předcházet a pochopíte další  psychosomatickými souvislostmi v širším kontextu. Kurzem provází Hana Fedora Smejtková.

Každý z workshopů je jiný a my věříme, že si najdete ten svůj, který vám nejen rozšíří znalosti, ale hlavně vám pomůže v běžném životě. To je naše poslání – podporovat a rozvíjet Vaše znalosti a dovednosti a plnit si Vaše vlastní sny. 

Máte pocit, že to pořád není to „ono“? Za pár dní zveřejníme další článek a představíme další kurzy!